Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Piešķir pusmiljonu veselības aprūpes pakalpojumiem amatpersonām ar speciālajām dienesta pakāpēm

Otrdien valdība atbalstīja 506 478 eiro piešķiršanu Iekšlietu ministrijai (IeM), lai nodrošinātu veselības aprūpes pakalpojumus IeM sistēmas iestāžu un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonām ar speciālajām dienesta pakāpēm.

Par minēto summu tiks sniegti zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumi, medikamentu iegāde un citi veselības aprūpes pakalpojumi. Kopumā minētā piešķirtie līdzekļi ļaus nodrošināt pakalpojumus aptuveni 15 000 amatpersonām.

2013. gada 19. decembrī Saeima pieņēma grozījumus Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā, kas uzlabo sociālās garantijas iekšlietu nozares un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonām, tostarp, jau no 2014.gada 1. janvāra paplašina valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu apjomu. Tas nozīmē, ka minētās amatpersonas jau no 2014. gada 1.janvāra var izmantot dažādus veselības aprūpes pakalpojumus paplašinātu limitu ietvaros, saglabājot pakalpojuma saņemšanu apliecinošos dokumentus (čekus, receptes u.c.). Šos dokumentus kompensācijas saņemšanai var iesniegt Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centrā, un kompensāciju izmaksa notiek triju mēnešu laikā no iesnieguma saņemšanas brīža. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas