Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Pirmdien pašlaik pēdējā karstā diena un gaidāms negaiss

Pirmdien aizvien turpināsies karstums, bet, sākot no rietumiem, gaidāms pērkona negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Dienas laikā Latviju sāks šķērsot zema spiediena ieplaka ar plašu nokrišņu zonu, tāpēc no rietumiem gaidāmas pērkona lietusgāzes, kas vietām būs stipras, iespējama arī krusa. Lietus laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metriem.

Pūtīs mērens dienvidu puses vējš, kas negaisa laikā brāzmās sasniegs 15-19 metrus sekundē. Gaiss iesils līdz +25…+30 grādiem, bet vietām pat līdz +32 grādiem.

Sākot no otrdienas, karstums rimsies. Latvijas teritoriju no rietumiem šķērsos aukstā fronte, tāpēc pakāpeniski ieplūdīs vēsāks gaiss, kas saglabāsies līdz pat darba nedēļas beigām. Šajā periodā gaisa temperatūra nakts laikā nepārsniegs +13...+18 grādus, bet dienas laikā tā gaidāma vien +20...+24 grādu robežās.

Visu nedēļu būs lietains laiks, kā arī pastiprināsies dienvidu puses vējš, kas atsevišķās dienās brāzmās sasniegs 15-17 metrus sekundē, prognozē meteorologi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas