Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Pirms Lieldienām Latvijā vēl nekļūs ievērojami siltāks, gaidāms arī lietus

Brīvdienās un nākamās darba nedēļas pirmajā pusē gaidāmi nelieli un īslaicīgi nokrišņi, starp mākoņiem uzspīdēs arī saule, portāls Diena.lv uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Siltākā diena šajā periodā būs sestdien, kad dienas laikā teritorijas lielākajā daļā gaiss iesils līdz plus 10, plus 14 grādiem, tikai piekrastes rajonos temperatūra būs par dažiem grādiem zemāka. Turpmāk jau kļūs vēsāks, nedēļas vidū termometra stabiņš sasniegs vien plus 5, plus 10 grādu atzīmi. Naktīs gaisa temperatūra zem 0 grādu atzīmes noslīdēs reti, vien, debesīm skaidrojoties, naktī uz sestdienu, kā arī pēc tam nedēļas vidū. Biežāk minimālā gaisa temperatūra gaidāma plus 2, plus 6 grādu robežās.

Nedēļas otrajā pusē no rietumiem virs Latvijas pastiprināsies anticiklona ietekme - nokrišņi mitēsies, ziemeļu vējus, kas Latvijā valdīs nedēļas vidū, pakāpeniski nomainīs dienvidrietumu, dienvidu vējš un atkal kļūs nedaudz siltāks.

Par laika aptākļiem svētku brīvdienās no 18. līdz 21.aprīlim pastāv divi iespējamie scenāriji. Viena no iespējām ir, ka Latvijā valdīs vēsās gaisa masas, gaidāms vējains laiks, arī nokrišņi. Taču ir arī iespēja, ka nokrišņu būs maz, dienas būs saulainas, līdz ar to arī siltas – dienas laikā gaiss iesils līdz plus 15 grādiem un vēl vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas