Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Policija Rīgā piektdien pārbaudījusi 18 legālo narkotiku tirgotavas

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) šovakar pastiprināti pārbauda tā dēvēto legālo narkotiku tirdzniecības vietas. Līdz piektdienas, 14.februāra, plkst.20 municipālie policisti 18 točkās bija izņēmuši 24 iepakojumus ar aizdomīgām vielām.RPP priekšnieka vietnieks Andrejs Aronovs aģentūrai LETA pastāstīja, ka policija aktīvas pārbaudes šajās tirdzniecības vietās veic no pagājušā gada oktobra, taču, ņemot vērā, ka šonedēļ, iespējams, no apreibinošu vielu maisījuma miris kāds vidusskolnieks, policija apņēmusies darboties vēl aktīvāk.

"Tiklīdz ir kādas situācijas, saasinājumi, tā mēs pastiprinām resursus. Ņemot vērā informāciju par maisījumu lietošanas rezultātā mirušo jaunieti, mēs šodien pastiprinājām spiedienu uz tirgotājiem," norādīja Aronovs.Daļa točku šovakar ir aizvērtas, bet daļa strādā. Līdz plkst.20 pārbaudītas 18 točkas. No šiem objektiem 14 bija aizvērti vai policisti netika ielaisti, savukārt četros tika veiktas procesuālas darbības, kopumā izņemot 24 iepakojumus ar apreibinošajām vielām.Pārbaudes turpināsies šovakar un nedēļas nogalē. Ņemot vērā, ka izskanējusi informācija par policijas aktivitātēm, Aronovs domā, ka lielākā daļa bodīšu pirmdien nestrādās. Tas, ka šī tirdzniecība apsīks, sabiedrībai būs ieguvums, pārliecināts Aronovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas