Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Raidījums: Kokaīna kravas lietā aizturēts arī bijušais Valsts policijas darbinieks

Aizdomās par saistību ar Kokneses novadā uzieto kokaīna kravu ieslodzījumā šobrīd atrodas trīs cilvēki, viens no tiem ir bijušais Valsts policijas darbinieks Agris Vaivods, vēsta TV3 raidījums Nekā Personīga.

Nekā Personīga ziņo, ka Vaivods līdz 2008.gadam bija Valsts policijas darbinieks. Neoficiāla informācija liecina, ka darbu Aizkraukles ceļu policijā Vaivods bija spiests atstāt, jo bijis apsargs nelegālām tranzīta kravām.

Pēc tam, kad Vaivods atstājis darbu VP, viņš strādājis kravu pārvadājumā firmā. Ar firmas automašīnu kastes ar apreibinošajām vielām varētu būt nogādātas līdz Kokneses pagastam. Latvijas tiesībsargājošās iestādes pārliecinoši ziņo, ka lielais narkotiku daudzums nav bijis domāts mūsu valsts tirgum, taču pasūtītāja vārds netiek izpausts. Tāpat nav skaidrs, kāpēc policija nesekoja kravai līdz pat gala saņēmējam. Aizdomīgās kastes veda firma JS products .Tās kravas mašīnas kokaīna glabāšanas vietā Koknesē manītas arī iepriekš. Firmas JS products birojā VP šonedēļ veica kratīšanu, taču kompānijas vadītājam un īpašniekam Jānim Skrabānam izdevies Latviju pamest.

Patlaban Skrābāns nav izsludināts ne Interpola, ne Europola meklēšanā. Viņa firmām policija nav uzlikusi arī nekādu aizliegumu.

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka veiksmīgas starptautiskās sadarbības rezultātā īstenota operācija kokaīna tranzīta apturēšanā, izņemot līdz šim lielāko kokaīna kravu Latvijā - vairāk nekā divas tonnas

VP šajā lietā aizturējusi piecus Latvijas pilsoņus. Trīs personām piemērots apcietinājums, bet pārējiem, kuriem bija mazāka līdzdalība šajā noziegumā, noteikts ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Viena no piecām personām agrāk tiesāta par kontrabandu un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas