Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rāvis: Nevarētu būt valsts prezidents - neesmu īstais smaidītājs

Nevarētu būt Valsts prezidents, prezidentam reprezentācijas pienākumi jāveic kvalitatīvi, jābūt šovmenim, aktierim, bet es tāds neesmu, neesmu īstais smaidītājs, tā intervijā žurnālam Playboy atzina SIA _Skonto būv_e vadītājs Guntis Rāvis.G.Rāvis atzina, ka nevēlētos būt arī premjers: "Negribētu, jo tā ir politiska figūra.

Ja tā būtu saimnieciska figūra, kuras lēmumus neiespaido partijas, tad cita lieta.". "Man bija eksperiments ar politiku – Par labu Latviju. Mazliet redzēju, kā tas izskatās no iekšpuses. Biznesā tu vispirms dod otram roku, līgums nāk pēc tam, un, ja arī līguma nav, dotais vārds jātur. Politikā ir citādi. Es nevaru un negribu sadalīties divos cilvēkos, no kuriem viens būtu politikā, otrs biznesā," norādīja G.Rāvis.

Uzņēmējs atzina, ka politikā iesaistījies, jo vēlējās, lai Saeimā un valdībā būtu pārstāvētas uzņēmēju intereses. Tā bija domāta kā labēja partija. Pašlaik G.Rāvis Latvijā neredzot labēju partiju.

"Visas partijas saka, ka ir labējas, bet rīkojas vairāk kreisi. Klasiski labēju partiju Latvijā tagad nav. Uzņēmējiem tas bija sāpju kliedziens, bet pilnīgi nepareizi darīts, jo par uzņēmējiem nekad nebalsos. Kāpēc? Tāpēc, ka uzņēmēji tiek uztverti kā sliktie. Kapitālisti, ekspluatē pārējos. Jābalso par sev līdzīgiem. Es politikā savu vietu neredzu, esmu no citiem māliem taisīts," norādīja G.Rāvis.

Visu interviju ar Gunti Rāvi lasiet jaunākajā Playboy numurā!
.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas