Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Rīgā noticis vēl viens mežacūkas uzbrukums

Rīgā fiksēts vēl viens gadījums, kad mežacūka pilsētas teritorijā uzbrukusi cilvēkam, vēsta LNT ziņas. Līdzīgi kā iepriekšējo reizi, arī šoreiz meža zvērs Juglā uzbrucis sievietei un sunim. Uzbrukumā pamatīgi cietis sievietes suns, bet viņa saimniece Aleta tikusi cauri ar izbīli. Suns cietis, jo meties saimnieci aizstāvēt un iesaistījies cīniņā ar mežacūku.

Savainotais dzīvnieks nodots vetārsta aprūpē.Īsi pēc notikušā suņa saimniece telekanālam LNT atklāja, ka kopusi savu piemājas dārziņu, kad pēkšņi pamanījusi tuvojamies mežakuili. "Suns redzēja, ka meža cūka skrien uz manu pusi, un metās mani aizstāvēt. Man pat balss ir aizkritusi, kā es kliedzu, lai tas kuilis liek mierā manu suni," notikušo atstāstīja Aleta.Sieviete izsauca pašvaldības policiju, kas fiksēja notikušo. Apkārtnes iedzīvotāji norāda, ka viņu māju apkārtne ir vienos cūku rakumos. Viņi esot saskaitījuši vismaz 19 mežacūkas.

Top komentāri

Jābūt tolerantiem,jāsaprot
J
Varbūt tie ir reinkarnējušies mūsu bijušie līderi,kas izpērk karmu.?
ARRT
A
Amorālie dunduki beidziet izzāģet mežus tad dzivnieki nenāks pilsētā!
SIEVIETE
S
Sieviete, te melo...meža dzīvnieks tāpat vien neuzbrūk...pati satiku uz Šmerļa ietves veselu mežacūku ģimeni...viņas iebēga atpakaļ mežā, un esmu dzīva un vesela, jo man nebija no ķēdes palaists suns, kurš izraisa sadursmes ar dzīvnieku ! Starpcitu, es sūdzēšos par tiem suņiem, kuri skraida bez uzpurņiem un patiešām sakož cilvēkus !!! Šajā gadījumā skaidri redzams, ka sieviete melo...jo viņas pašas suns izraisīja sadursmi ! Un mežacūka būtu devusies tālāk netraucēta, ja suns neuzbruktu !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izraēla šobrīd cīnās par Eiropu

Par to, kādas sajūtas un emocijas valda Izraēlā gadu pēc teroristu asiņainajiem uzbrukumiem, un par to, vai un kā iespējama situācijas atrisināšanās, Andis Sedlenieks sarunājas ar Izraēlas vēst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas