Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgas Centrāltirgus teritorijā aizdegusies trīsstāvu ēka ar kafejnīcu un dienesta viesnīcu

Rīgas Centrāltirgus teritorijā aizdegusies trīsstāvu ēka, kurā atrodas kafejnīca un dienesta viesnīca, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece aģentūrai LETA norādīja, ka glābēji saņēmuši izsaukumu uz ugunsgrēku Nēģu ielā, taču ierodoties negadījuma vietā konstatēts, ka ēkā izcēlies sadūmojums.

Savukārt Rīgas Centrāltirgus pārstāvis Aleksandrs Šuņins informēja, ugunsgrēks izcēlies ēkā Nēģu ielā 5, kur atrodas viesnīca un kafejnīca. Pēc kafejnīcas vadītāju paustā, patlaban nezināmu iemeslu dēļ aizdegusies katlu māja.

Visi ēkā esošie cilvēki ir evakuēti. Patlaban glābēji strādā notikuma vietā. VUGD informēja, ka ugunsgrēka dzēšanas darbus veic vairāk nekā 50 ugunsdzēsēji ar 12 specializētajām ugunsdzēsības automašīnām.

Kā aģentūra noskaidroja SIA Rīgas satiksmē, ar policijas rīkojumu periodiski tiek ierobežota satiksme Gogoļa ielas posmā, proti, nepieciešamības gadījumā satiksme tiek apturēta un tad atkal atjaunota.

Kavējumi ierobežojumu dēļ var rasties 3.maršruta un 13.maršruta trolejbusiem.

Savukārt Šuņins pastāstīja, ka pēdējās stundas laikā ēkā vienu brīdi ēka dega arī ar atklātu liesmu, taču tagad atkal esot tikai sadūmojums. Tāpat glābēji bija evakuējuši informācijas centra, administrācijas ēkas un Gaļas paviljona apmeklētājus, taču tagad visiem atkal esot ļauts atgriezties telpās.

Kā novēroja aģentūra LETA, Centrāltirgus apkārtnē ir izveidojies spēcīgs sadūmojums. Ugunsnelaimei sākoties, sadarbībā ar Valsts policiju tika norobežota tirgus daļa, kurā ierasti tiek tirgoti ziedi. Likumsargiem dažus tirgotājus nācās īpaši pārliecināt par to, ka savi puķu stendi uz laiku ir jāatstāj, lai ugunsdzēsēji varētu veikt savu darbu.

Vēlāk VUGD informēja, ka saistībā ar ugunsgrēku tiek ierobežota plaša teritorija ap degošo ēku. Dienests aicina cilvēkus neuzkavēties tiešā ugunsgrēka tuvumā, kā arī dūmos, jo tas var būt bīstami.

papildināta visa ziņa

 

 

 

Top komentāri

jā,jā
j
tā LV gadās, ka ēkas pašas aizdegās....
00
0
Bet cilvēki ir "atgulos"...
Emma23
E
http://getmeets.com - ir lieliska pieaugušo iepazīšanās vietne ar viedu meklētājprogrammu, kas atrod seksa partneri!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas