Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rīgas Kārtības policijas šefa bezskaidras un skaidras naudas uzkrājumi - 50 542 lati

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtība policijas pārvaldes priekšniekam Aleksandram Bukēvičam ir 50 542 latu uzkrājumi.

22 160 lati policistam uzkrāti skaidrā naudā, bet bezskaidras naudas noguldījumi vairākās bankās un dažādās valūtās ir 28 382 lati, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2011.gadu. Parādsaistību Bukēvičam nav.

Viņam pieder dzīvoklis un garāža Rīgā, kā arī dārza māja ar zemi 0,073 hektāru platībā Salaspils novadā. Bukēviča īpašumā ir 2002.gadā iegādāta 1992.gada izlaiduma automašīna Audi 80.

Bukēvičs deklarējis naudas ieguldījumu Citadele bankas ieguldījumu fondos 2565 ASV dolāru (1344 latu) un 1579 ASV dolāru (827 latu) vērtībā.

Bukēviča ienākumi pērn bijuši 16 503 lati, no tiem darba algā saņemti 12 219 lati. Policists deklarācijā norādījis, ka ir arī Rīgas domes Administratīvas komisijas loceklis, kur par darbu pērn saņēmis 1305 latus. Vēl 2194 lati samaksāti par darbu Valsts policijā pie kāda par Eiropas naudu īstenota projekta. 13 latus Bukēvičs saņēmis kā dāvinājumu no AS Norvik banka, bet no šīs pašas bankas procentos par naudas noguldījumu saņemti 146 lati. AS Privatbank procentos policistam samaksājusi 316 latus, bet 19 lati gūti no Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra. Procentos no Citadele bankas Bukēvičs saņēmis 68 latus, bet 223 lati procentos par naudas noguldījumu gūti no Aktsiaselts Eesti Krediidipank Latvijas filiāles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas