Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Rīgas naktspatversmēs aukstā laika dēļ nav vērojams cilvēku pieplūdums; visās ir brīvas vietas

Rīgas naktspatversmes aukstā laika dēļ nav vērojams cilvēku pieplūdums, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice.

Brice sacīja, ka visās septiņās naktspatversmēs ir brīvas vietas. Viņa aicina cilvēkus, kuriem ir tāda vajadzība, izmantot šo iespēju un auksto laiku pavadīt siltumā. Par uzturēšanos patversmēs nav jāmaksā, turklāt tās šobrīd darbojas diennakts režīmā. Tas nozīmē, ka patversmes telpās var uzturēties visu dienu. Patversmēs tiek nodrošinātas maltītes, mediķu palīdzība u.c.

Rīgas pilsētā darbojas septiņas naktspatversmes, kuras līdzfinansē Rīgas dome. Tajās kopā ir nodrošinātas 703 vietas, bet nepieciešamības gadījumā var palielināt vietu skaitu līdz 957.

Ja iedzīvotāju redzeslokā nonāk persona, kura uzturas dienas un nakts laikā dzīvošanai nepiemērotos apstākļos - uz ielas, dārza būdās, šķūnīšos, pamestās ēkās vai citās vietās - iedzīvotāji lūgti informēt Rīgas patversmes Mobilo brigādi ielu sociālajam darbam ar bezpajumtniekiem darba dienās no plkst.9 līdz 17 pa tālruni 27 023 550.

Rīgā pieejams arī dienas centrs bezpajumtniekiem, darbojas arī četras zupas virtuves, kā arī sešās vietās ir pieejams ēdināšanas pakalpojums par trūcīgām un maznodrošinātām atzītām ģimenēm (personām).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija ir sekundārais mērķis šajā operācijā

Par riskiem, ko rada Latvijas ieraušana FDD orķestrētajos krievu opozīcijas karos, par sarkanajiem karodziņiem, kas neizlēca, un par to, kā neitralizēt neērto situāciju ar Hodorkovsk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas