Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Rindās pie bankomātiem slikti palicis četriem cilvēkiem

Stāvot garajās rindās pie bankomātiem, kas radušās Latvijas Krājbankas krīzes dēļ, slikti palicis četriem cilvēkiem, otrdien Latvijas Televīzijas raidījumam Labrīt, Latvija! sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Vija Grigale.

Viņa sacīja, ka gadījums Madonā, kad kādam vīrietim palicis slikti un viņš nomiris stāvot rindā pie Latvijas Krājbankas bankomāta, nav vienīgais gadījums Latvijā.

Vēl trīs gadījumos cilvēkiem palicis slikti un izsaukti mediķi, šajos gadījumos gan nav bijusi nepieciešama hospitalizācija.

Grigale norādīja, ka, acīmredzot, cilvēkiem ilgā stāvēšana rindā radīja zināmas problēmas, un cietušie bija gados vecāki cilvēki.

Vēl pie vienas citas bankas bankomāta arī kādam cilvēkam palicis slikti.

Jau vēstīts, ka, stāvot rindā pie Latvijas Krājbankas bankomāta, pagājušajā ceturtdienā Madonā  miris vīrietis. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša informēja, ka 65 gadus vecs vīrietis ceturtdien ir stāvējis rindā pie bankomāta un viņam palicis slikti. Lai arī mediķi atbraukuši uz notikuma vietu četru minūšu laikā, tika konstatēta vīrieša nāve.

Pagājušajā nedēļā Latvijas Krājbankas klientiem pēc bankas darbības apturēšanas vairākas dienas bija ļauts izņemt 50 latu, kas veidoja garas rindas pie bankomātiem daudzviet Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas