Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Robežsargi līdz šim konstatējuši 220 personas ar viltotiem vai neatbilstošiem Covid-19 testu rezultātiem

Robežsargi līdz šim konstatējuši 220 personas, kuras uzrādījušas viltotus vai tādus Covid-19 testus, kas neatbilst Valsts robežsardzes rīcībā esošajiem paraugiem, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Sestdien lidostas Rīga robežkontroles punktā konstatēts viens no Londonas ieceļojošs Latvijas pilsonis ar viltotu Covid-19 testu.

Savukārt svētdien lidostas Rīga robežkontroles punktā konstatēta viena no Londonas ieceļojoša Latvijas pilsone, Strenču novadā konstatēts viens Igaunijas un viens Ukrainas pilsonis, savukārt Rucavas novadā konstatēti divi Lietuvas pilsoņi ar viltotiem Covid-19 testiem.

Personām piemērots 500 līdz 680 eiro naudas sodi.

Arī aizvadītās nedēļas darba dienās dažādās Latvijas vietās konstatēti vairāki viltotu Covid-19 testu izmantošanas mēģinājumi, kurus īstenojuši Latvijas, Lietuvas, Ukrainas, Igaunijas un Krievijas pilsoņi. Personām piemēroti 200 līdz 500 eiro sodi.

Aprīļa sākumā Latvijas robežsargi kopš ārkārtējās situācijas ieviešanas pirmo reizi ārvalstniekiem konstatēja viltotus Covid-19 testa rezultātus. Patlaban gan ārkārtējā situācija ir atcelta, taču ierobežojumi saglabājušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas