Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ryanair lidmašīnai reisā no Briseles uz Rīgu rodas tehniskas problēmas

Aviokompānijas Ryainair lidmašīnai, kas pirmdien veica lidojumu no Briseles uz Rīgu, radās tehniskas problēmas, pastāstīja Civilās aviācijas aģentūras ģenerāldirektors Māris Gorodcovs.

Viņš paskaidroja, ka lidmašīnai bija problēmas ar šasiju un tā pēc sazināšanās ar gaisa satiksmes organizētāju Latvijā kompāniju Latvijas gaisa satiksme veica lidojumu virs starptautiskās lidostas Rīga, lai speciālisti varētu vizuāli pārliecināties par situāciju. "Lidmašīnai bija problēmas ar šasiju, tāpēc tā aizgāja gaidīšanas zonā. Pēc tam tā sazinājās ar Latvijas gaisa satiksmi un nolidoja virs lidlauka, lai speciālisti vizuāli varētu apskatīties, vai šasijas ir pilnībā izlaistas, un pēc pārliecināšanās, ka tā ir, ar nākamo piegājienu lidmašīna veiksmīgi piezemējās," klāstīja Gorodcovs.

Starptautiskās lidostas Rīga preses sekretāre Sarmīte Bunka-Brilijonka apstiprināja, ka lidmašīnai bija radušās tehniskas problēmas. Viņa sacīja, ka lidmašīnai bija paredzēts lidostā nosēsties plkst. 10.15, taču tā piezemējusies vien plkst. 12.38, kādu laiku aizkavējoties gaisā.

Ryanair no Rīgas pašlaik veic lidojumus uz 15 galamērķiem ‒ Brēmeni, Briseli (Šarleruā lidostu), Bristoli, Diseldorfu (Vēzes lidostu), Dublinu, Frankfurti pie Mainas (Hānas lidostu), Glāzgovu (Prestvikas lidostu), Īstmidlendu, Liverpūli, Londonu (Stanstedas lidostu), Milānu (Bergamo lidostu), Oslo (Riges lidostu), Romu (Čampino lidostu), Stokholmu (Skavstas lidostu) un Tamperi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas