Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

SAB direktora amatam vērtē trīs kandidātus

Uz Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktora amatu tiek vērtēti trīs kandidāti - divi Drošības policijas priekšnieka vietnieki un kāds partijai Vienotība īpaši pietuvināts pretizlūkošanas darbinieks - Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes vīrs, raksta Valts Danilāns portālā puaro.lv.

Raksta autors arī norāda, ka "Vienotība acīmredzami vēlas izmantot esošo situāciju, lai atbrīvotos no Drošības policijas ilggadīgā šefa, politiski neitrālā [Jāņa] Reinika". Tajā pat laikā pastāvot viedoklis, ka pieredzējušajam Reinikam ir argumenti, lai pārliecinātu Vienotību neeksperimentēt ar Drošības struktūrām, vienlaikus pilnīgi pārkārtojot vadību abās svarīgākajās valsts drošības struktūrās.

Jānis Kažociņš SAB direktora amatā ir jau kopš 2003.gada 2.maija. 2008.gada aprīlī Saeima viņu atkārtoti apstiprināja šajā amatā, līdz ar to J.Kažociņa pilnvaras beidzas 2013.gada 2.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas