Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Sabiedrisko kārtību pie Uzvaras pieminekļa nodrošinās pēc iepriekš izstrādāta plāna

Valsts policija sestdien Uzvaras pieminekļa apkaimē nodrošinās sabiedrisko kārtību pēc iepriekš izstrādāta plāna.Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis sacīja, ka par sabiedrisko kārtību un drošību pasākumu norises vietā atbild organizators. Valsts policija pēc iepriekš izstrādāta plāna nodrošinās sabiedrisko kārtību pasākumu norises vietas apkārtnē.

Tāpat policija nodrošinās sabiedrisko kārtību paredzētā gājiena un piketa laikā.Drošības policija (DP) šonedēļ paziņoja, ka tās rīcībā nav informācijas par nozīmīgiem drošības riskiem 9.maija pasākumu laikā, tomēr vienlaikus pastāv iespēja, ka atsevišķas personas var rīkoties provokatīvi un izaicinoši nolūkā pievērst sabiedrības uzmanību savām politiskajām idejām.Jau ziņots, ka Uzvaras pieminekļa apkārtnē kārtību nodrošinās Valsts un Rīgas Pašvaldības policija, kā arī divas privātās apsardzes firmas_ Art-Ekspo un Strong Apsardze_, aģentūrai LETA pastāstīja biedrības 9.maijs.lv vadītājs Vadims Baraņņiks (SC).Uzvaras parkā dežurēs arī sešas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnas, nodrošinot mediķu klātbūtni.9.maijā visas dienas garumā tradicionālās svinības par godu nacisma sagrāvei Uzvaras parkā pieteikusi biedrība 9.maijs.lv. Visas dienas garumā parkā būs koncerts, kurā uzstāsies vairāk nekā 500 mākslinieki, tostarp Emīrs Kusturica ar orķestri un grupa DDT.Plkst.10 notiks svinīga ziedu nolikšana pie pieminekļa, kam sekos vēstnieku uzrunas. Plkst.18.55 klātesošie ar klusuma brīdi pieminēs Otrā pasaules kara upurus, bet ap plkst.19 plānota Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) uzruna.Svinības noslēgsies ar salūtu plkst.22.45.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas