Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sākotnējā ekspertīzē nekonstatē, ka Monta mirusi vardarbīgā nāvē

Policija turpina izmeklēt nepilngadīgās ugālnieces Montas Rezes, kura tika atrasta mirusi pēc divu nedēļu bezvēsts prombūtnes, nāves apstākļus.

Sākotnējā tiesu medicīnas ekspertīzē, kas veikta morgā, vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas, taču ekspertīzes galīgais slēdziens vēl nav zināms, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Policija par ticamāko meitenes nāves iemeslu joprojām uzskata nosalšanu, informēja Knīse. Tomēr konkrētas versijas policija varēs izvirzīt tikai pēc ekspertīzes slēdziena saņemšanas - iespējams, tas varētu kļūt zināms šonedēļ, pieļauj VP Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons.

Versija, ka meiteni varētu būt notriekusi automašīna, pašlaik netiek izskatīta, informēja Knīse. Montas māte pauž aizdomas, ka meitene varētu būt notriekta un novilkta nost no ceļa, ziņo laikraksts "Diena".

1994.gadā dzimusī Monta Reze izgāja no dzīvesvietas Ventspils novada Ugāles pagasta "Dārziņos" 18.februārī laikā no plkst.21 līdz 22. Pēc divām nedēļām, 5.martā ap plkst.18, tuvinieki meitenes mirstīgās atliekas zem sniega atrada tikai 200 metrus no mājām, 15 metrus no ceļa, informēja policijā.

Izejot no mājām, Monta bija paņēmusi līdzi mātes mobilo telefonu, taču pie meitenes personīgajām mantām telefons netika atrasts. Iespējams, telefons varētu būt pazudis zem sniega segas, pieļauj policijā.

Kā informēja Vilemsons, Monta pazuda 18.februārī, bet policijai par to tika paziņots 23.februārī. Šajās dienās intensīvi snidzis, līdz ar to meitenes mirstīgās atliekas tika ieputinātas sniegā. Ņemot vērā iepriekšminētos apstākļus, meitenes mirstīgās atliekas sākotnēji neizdevās atrast, pat pārmeklējot apkārtni ar suņiem, skaidro policijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas