Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Saslimšana ar Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 13 cilvēkiem

Koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 13 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 124, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Aizvadītājā diennaktī veikts 1241 izmeklējums personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 4446 šādi izmeklējumi.

Jau ziņots, ka no piektdienas līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Top komentāri

Elina
E
Vai nevar visus iebraucējus transportet pa taisno no prāmja un lidostas uz tukšajām viesnīcām obligātā karantīnā bez iespējas iziet? Šobrīd iebraucēji rada vislielāko bīstamību.
ha, ha
h
Kāpēc tagad klusē zaļķertā Grēta, jau sen viņai vajadzēja skandināt valstu vadītājiem savu "Es gribu, lai jūs rīkotos tā, it kā māja deg, jo tā ir."
France
F
Francijā 600 ārsti ir iesnieguši prasību tiesā pret premjerministru un bijušo Veselības ministri par «mensonge d'État» (valsts meliem). Skandāls ir sācies pēc tam, kad bijusī Veselības ministre bija paziņojusi, ka vēl 11.janvārī ir brīdinājusi prezidentu un premjerministru par briesmām, ko rada koronavīruss, un ka tas var izraisīt tūkstošiem upuru, bet valsts nav veikusi nepieciešamos pasākumus, lai neielaistu vīrusu valstī.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas