Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Sinoptiķi brīvdienās sola mīnusus, bet nākošās darba nedēļas beigās jau +15

Tuvākajās septiņās dienās Latvijā laika apstākļus noteiks ciklonu darbība, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) speciālisti.Ja šajā nedēļas nogalē gaisa temperatūras būs zemas, nākamnedēļ pakāpeniski atgriezīsies silts laiks.

Viena pēc otras Latviju šķērsos ar tiem saistītas nokrišņu zonas un pūtīs brāzmains vējš, atsevišķās dienās brāzmās sasniedzot 15 m/s, tikai naktī uz sestdienu līča piekrastē vēl ir gaidāmas ziemeļu puses vēja brāzmas līdz 20 m/s.

Brīvdienās un darba nedēļas sākumā valdošie vēji pūtīs no ziemeļiem, ziemeļaustrumiem, līdz ar to Latvijā ieplūdīs aukstāks gaiss un temperatūra pazemināsies. Viszemākā temperatūra gaidāma naktī uz pirmdienu, kad austrumos termometra stabiņš noslīdēs līdz -5°. Dienas arī laiks būs vēss, gaisa temperatūra nepārsniegs +3...+8°. Temperatūrai pazeminoties austrumu rajonos lietus pāries slapjā sniegā, dažviet uz ceļiem veidosies apledojums.

Laika apstākļi sāks mainīties nedēļās vidū, kad vējš iegriezīsies no dienvidu puses un veicinās siltāka gaisa ieplūdi mūsu reģionā. Joprojām gaidāmi nokrišņi, slapjš sniegs gan netiks novērots, jo gaisa temperatūra darba nedēļās nogalē naktīs paaugstināsies līdz +7...+12°, dienā sasniegs +10...+15°. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas