Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Slēgti visi 11.Saeimas vēlēšanu iecirkņi Latvijā

Visā Latvijā plkst.22 darbu beidza visi vēlēšanu iecirkņi Latvijā, tomēr visi, kuri līdz plkst.22 bija iestājušies rindā, ļaus nobalsot.

Iecirkņi darbu sāka plkst. 7. 826 iecirkņos balsu skaitīšana sākas uzreiz pēc vēlēšanu iecirkņu slēgšanas plkst.20. Rīta pusē Centrālās vēlēšanu komisijas vadītājs Arnis Cimdars sacīja, ka rezultāti netiks publiskoti ātrāk nekā plkst.22, kamēr nebūs slēgti atlikušie 124 iecirkņi.

Rīgā līdz plkst.22 bija atvērti iecirkņi, kas iekārtoti Rīgas Valsts 3.ģimnāzijā, Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā, Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijā, kā arī iecirknis tirdzniecības centrā "Spice Home".

Daugavpilī vēl divas stundas bija vaļā iecirkņi, kas iekārtoti uzņēmumā "Daugavpils siltumtīkli" un Vienības pamatskolā. Divi iecirkņi pagarinātu darba laiku strādāja arī Liepājā – Liepājas speciālajā internātpamatskolā un vēlēšanu iecirknis, kas atrodas Liepājas Olimpiskajā centrā.

Pa vienam iecirknim atvērts bija arī citās lielākajās pilsētās. Jelgavā līdz desmitiem vakarā strādāja iecirknis, kas ierīkots 3.pamatskolā, Jēkabpilī – iecirknis Jēkabpils arodbiznesa koledžā, Jūrmalā – pašvaldības policijas telpās, Rēzeknē – iecirknis Kultūras un atpūtas centrā, Valmierā – uzņēmumā "Valmieras namsaimnieks", bet Ventspilī – vēlēšanu iecirknis, kas atvērts Ventspils Jaunrades namā. Arī pārējās pašvaldībās novadu teritorijās pagarinātu darba laiku līdz pulksten desmitiem strādāja pa vienam vēlēšanu iecirknim. 

Kopumā Latvijā patlaban ir 1 492 084 balsstiesīgi iedzīvotāji. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas