Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Slucis: Zinot Zatlera attieksmi pret SC, vēlētāji par viņu nebalsotu

Ja vēlētāji zinātu, ka Valdis Zatlers atbalsta Saskaņas centru (SC), tad, visticamāk, par viņu cilvēki nebalsotu, uzskata ASV dzīvojošais trimdas latvietis, ārsts Aivars Slucis, kura apmaksātā publikācija šodien ievietota laikrakstā Latvijas Avīze.
"Zatlers visur sūdzējās par šķeltniekiem, kuri it kā ir lauzuši solījumus un kuriem it kā vajag mandātus. Bet Zatlers aizmirst jeb noliedz, ka viņš vairāk kā jebkurš ir lauzis solījumus, ir apmānījis vēlētājus. Viņa piektdienas nakts "pučs" un mēģinājums taisīt valdību ar SC ir pilnīga vēlētāju apmānīšana un nodevība," pauž Slucis.
Viņš arī norāda, ja būtu viens no "Zatlera reformu partijas" (ZRP) 22 ievēlētajiem deputātiem, viņš sapulcētu pārējos 21 nākamajās dienās pēc "puča" mēģinājuma un mēģinātu viņus pierunāt izsviest Zatleru no ZRP un taisītu valdību ar Vienotību, Visu Latvijai!/Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) un dažiem no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS).

"Viņš nesaprot - ja viņš būtu paziņojis pirms vēlēšanām, ka taisīs valdību galvenokārt ar SC, tad ZRP nebūtu tikusi pāri 5% barjerai. Visi, ko es pazīstu un kas balsoja par ZRP, to vairs nedarītu," skaidro Slucis.

ZRP saeimā ir 16 deputāti, pēc tam, kad no tās atšķēlās seši bijušie tās biedri, 20 deputāti ir "Vienotībi", 14 -VL-TB/LNNK, 31 deputāts ir SC, bet 13 - ZZS.

Kā ziņots, pērnā gada septembrī Slucis plašsaziņas līdzekļos par saviem līdzekļiem bija ievietojis reklāmu, aicinot latviešus balsot par apvienībām Vienotība un VL-TB/LNNK. Tāpat Amerikā dzīvojošais latvietis savulaik ziedojis naudu "Pilsoniskai savienībai" (PS) un VL-TB/LNNK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas