Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Sniegu uz kalna sācis pūst arī Žagarkalns un "Reiņa trase"

Aizvadītajā naktī sniegu uz kalna sācis ražot arī Cēsu pusē esošais Žagarkalns un "Reiņa trase" pie Siguldas, noskaidroja aģentūra LETA.

Lai arī Žagarkalnā temperatūra nesasniedza vajadzīgos mīnus 4 grādus pēc Celsija skalas, temperatūra tomēr bijusi pietiekami zema, lai visas nakts garumā šautu sniegu.

Ja temperatūra pieturēsies pietiekami zema, tad, iespējams, ka Žagarkalns un "Reiņa trase" brīvdienās apmeklētājiem atvērs jau pirmo trasi.

Jau ziņots, ka "Lido kalns", kas atrodas Madonas novadā, Vestienas pagasta "Kalna Dzīšļos", šajā sezonā ir pirmais, kas sāka ražot mākslīgo sniegu.

Kā aģentūrai LETA iepriekš stāstīja "Lido" mārketinga vadītāja Ieva Veinberga, mākslīgā sniega ražošana uz kalna sākās jau nedēļas sākumā un jau tagad slēpotāji to var izmantot.

Kā ziņots, jaunajā ziemas sezonā Žagarkalns saviem apmeklētājiem būs sarūpējis arī dažus jaunumus. Slēpošanas trase Žagarkalna pusē šoziem piedāvās divas reizes garāku iesācēja kalnu, kuru varēs izmantot gan bērni, gan pieaugušie, kuri vēl tikai mācās slēpot. Iesācēju kalns būs otrā trase, kur tiks pūsts mākslīgais sniegs, lai ziemas prieku baudītāji jau sezonas sākumā varētu slēpot pa lēzenāku kalnu.

Tāpat Žagarkalnā par aptuveni 20% visiem pakalpojumiem sola pazemināt cenas. Iespējams, ka zemākas cenas šoziem būs arī "Reiņa trasē".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas