Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Šogad slēgta viena mācību iestāde; vairākas apvienotas

Šogad slēgta viena, bet apvienotas vairākas izglītības iestādes, liecina Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) dati par 2013.gadā reorganizētajām, slēgtajām un dibinātajām izglītības iestādēm. 

Ar IZM četras pašvaldības ir saskaņojušas izglītības iestāžu reorganizāciju šajā gadā. Tādējādi ar 1.septembri Beļavas pirmsskolas izglītības iestāde "Zvaniņš" tiks pievienota K.Valdemāra pamatskolai, līdz ar to iegūstot nosaukumu K.Valdemāra pamatskola ar filiāli. Savukārt Sidgundas pamatskola un Mālpils vidusskola reorganizētas, apvienojot tās un izveidojot Mālpils novada vidusskolu. 

Jūlija beigās tika reorganizētas Liepenes pamatskola un Variešu pirmsskolas izglītības iestāde "Varavīksne", apvienojot tās un izveidojot Variešu sākumskolu. Tikmēr Pabažu pamatskola reorganizēta, pievienojot to Sējas pamatskolai. 

Šogad slēgta tikai viena skola - Cirmas pamatskola Ciblas novadā, kuru slēdza 1.augustā. Savukārt pērn tika slēgtas astoņas izglītības iestādes. 

Saskaņojot ar IZM, dibinātas divas izglītības iestādes - Tukuma pirmsskolas izglītības iestāde "Pepija" un Burtnieku novada pirmsskolas izglītības iestāde "Matīši".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas