Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Spāņu tūrists: Coyote Fly īpašnieki diskriminē ārzemniekus

Ja jūs neesat no Latvijas, jūs nedrīkstat ienākt. Klubs paredzēts tikai vietējiem, ar šādu skaidrojumu klubā Coyote Fly nedēļas nogalē netika ielaists spānis Eduardo de Migels, kurš Rīgā viesojies darba darīšanās. Viņš portālam Diena.lv pauda sašutumu par kluba rīcību un norādīja, ka šāda attieksme pret ārzemniekiem rada sliktu iespaidu par Rīgu un tās cilvēkiem.

De Migels ir Eiropas Savienības civildienesta ierēdnis un pagājušajā nedēļā Rīgā viņam bijusi tikšanās ar pāris kolēģiem. Pēc tikšanās ierēdņi nolēmuši doties uz klubu Coyote Fly Tērbatas ielā 2, tomēr kluba darbinieki viņus neesot ielaiduši, tādēļ, ka viņi ir ārzemnieki. “Pie kluba ieejas mēs bijām pārsteigti un nespējām noticēt vārdiem, ko mums teica viens no darbiniekiem,” sacīja de Migels. 

Tāpat viņš norādīja, ka kluba īpašnieki visticamāk nezina, ko nozīmē vārds ksenofobija. “Es to viņiem varu pateikt – nepamatotas bailes vai naids pret ārzemniekiem vai svešiniekiem,” pauda spānis, piebilstot, ka normālai Eiropas valstij šādi nevajadzētu attiekties pret ārzemniekiem.

Kluba Coyote Fly pārstāve gan norādīja, ka klubam nav īpašas attieksmes pret ārzemniekiem un ielaisti tiek visi. Viņa nevarēja komentēt konkrēto situāciju, tomēr pieļāva, ka spānis un viņa kolēģi nav tikuši ielaisti, jo bijuši pārāk lielā reibuma stāvoklī.

Sīkāku skaidrojumu Coyote Fly pārstāvji solīja rīt, kad no komandējuma ārzemēs atgriezīsies kluba īpašnieks Oskars Skara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas