Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

SPKC piedāvās lekcijas par garīgo veselību un tās veicināšanu

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) sadarbībā ar SIA Prakse.lv sācis lekciju īstenošanu par garīgo veselību un tās veicināšanu Aizputes, Baldones, Dundagas, Engures, Krimuldas, Mālpils, Nīcas, Salacgrīvas, Sējas un Zilupes novados, liecina informācija centra mājaslapā.

Kā norāda SPKC, viens no priekšnoteikumiem labai veselībai ir ne tikai fiziskā, bet arī emocionālā un psihiskā jeb garīgā labsajūta, par kuru cilvēki bieži aizmirst vai nepievērš tai uzmanību. Šī iemesla dēļ lekcijas mērķis ir saistošā veidā sniegt zināšanas un izpratni par garīgās veselības nozīmi vispārējās veselības kontekstā, garīgās veselības veicināšanas iespējām un to pielietojumu ikdienā.

Lekcijas laikā diskusiju veidā tās apmeklētājiem tiks sniegtas zināšanas un prasmes savas garīgās veselības veicināšanā un saglabāšanā un sniegti ieteikumi rīcībai dažādās dzīves situācijās.

Pēc lekcijas ikviens dalībnieks saņems bezmaksas informatīvo materiālu ar lekcijā iekļautajām tēmām un citiem padomiem savas garīgās veselības saglabāšanai un veicināšanai. Dalība lekcijā ir bezmaksas.

Līdz 2019.gadam Aizputes, Baldones, Engures, Krimuldas, Mālpils, Nīcas, Sējas, Dundagas, Salacgrīvas un Zilupes novadā kopā tiks īstenotas desmit izglītojošas lekcijas par garīgo veselību un tās veicināšanu.

Lekcijas tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projektā "Slimību profilakses un kontroles centra organizēti vietēja mēroga pasākumi sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei pašvaldībās".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas