Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Starptautiskajai lidostai Rīga pievienojas jauna aviokompānija RusLine

Pirmdien, 29.maijā, starptautiskajā lidostā Rīga tika sagaidīts pirmais Krievijas reģionālās aviokompānijas RusLine reiss no Maskavas, kas pārvadājumus uz Maskavu nodrošinās sešas reizes nedēļā.

No Domodedovas lidostas Maskavā RusLine gaisa kuģi pacelsies plkst.11.10, ielidojot starptautiskajā lidostā Rīga plkst.12.50. Savukārt izlidošana no lidostas Rīga paredzēta plkst.13.40 un ielidošana Domodedovas lidostā – plkst.15.20.

Tiešie lidojumi uz Domodedovas lidostu un atpakaļ tiks veikti ar Kanādā ražoto Bombardier CRJ-100/200 gaisa kuģi. Lidojuma laiks būs viena stunda un 40 minūtes. Cena par lidojumu turp un atpakaļ būs, sākot no 180 eiro.

"Maskava nemainīgi jau vairākus gadus ir viens no populārākajiem lidostas Rīga galamērķiem un  pērn, salīdzinot ar 2015. gadu, ceļotāju skaits uz Maskavu pieauga par 18,5%," norādīja starptautiskās lidostas Rīga Aviācijas pakalpojumu un biznesa attīstības departamenta direktore Liene Freivalde.

RusLine ir ceturtais gaisa pārvadātājs, kurš nodrošinās tiešos lidojumus uz Krieviju, atgādinot, ka Domodedova ir trešā lidosta Maskavā un piektā lidosta Krievijā, kurp varēs nokļūt no lidostas Rīga. Ik dienu no Rīgas uz Maskavu dodas deviņi reisi, piedāvājot pasažieriem plašas izvēles iespējas.

Starptautiskās lidostas Rīga sadarbība ar RusLine sākusies jau 2014. gadā, kad Rīgā tika izveidota aviokompānijas tehniskās apkopes bāze. "Pašlaik lidostā ir septiņi RusLine gaisa kuģi, kuriem tiek veikta tehniskā apkope," informēja Freivalde.

Aviokompānija RusLine ir vadošā reģionālā aviokompānija Krievijā, kas nodrošina lidojumus no reģionālajiem centriem uz satiksmes mezgliem. Aviokompānijas floti veido 20 Bombardier CRJ-100/200 gaisa kuģi un tās galamērķu tīkls aptver vairāk nekā 30 Krievijas un Eiropas pilsētas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas