Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Svētku dienās vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes

Svētku dienās vietām Latvijā būs gaidāmas pērkona lietusgāzes, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Rīt šodien daudzviet Latvijā piedzīvotais karstums jau sāks atkāpties, taču gan naktī uz sestdienu, gan arī dienā būs gaidāmas pērkona lietusgāzes, kas pakāpeniski šķērsos valsti virzienā no rietumiem uz austrumiem.

Pērkona lietusgāzes pavadīs krasas vēja brāzmas, kā arī gaidāma krusa. Dažviet lietusgāzes būs stipras. Sestdien tikai valsts austrumos vēl gaidāms karstums plus 25, plus 30 grādi, rietumos jau nebūs siltāk par plus 20, plus 25 grādiem.

Svētku dienās - 23.jūnijā un 24.jūnijā - Latvijā atsevišķos rajonos vēl aizvien būs gaidāmas pērkona lietusgāzes, stiprākas tās būs Jāņu dienā, ne Līgo svētkos. Gaiss šajās dienās būs par četriem līdz septiņiem grādiem vēsāks nekā pirmssvētku dienās. Svētku naktī gaisa temperatūra nebūs zemāka par plus 13, plus 18 grādiem.

Līdzīga gaisa temperatūra saglabāsies arī nākamās darba nedēļas sākumā, kad arī tiks novērotas pērkona lietusgāzes. Darba nedēļas beigās laiks kļūs ne tikai sausāks, bet arī vēsāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas