Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Tautas lietišķās mākslas pārstāvjus aicina pieteikties pasākumam Satiec savu meistaru! 2017

Līdz 2017. gada 6. februārim Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC) aicina tautas lietišķās mākslas meistarus, amatniekus, stāstniekus, tautas teicējus, muzikantus, dziedātājus, pedagogus, lauku tūrisma organizētājus, uzņēmējus un ikvienu, kam rūp nemateriālā kultūras mantojuma vērtību saglabāšana un tālāknodošana, pieteikt savu dalību projektā Satiec savu meistaru! 2017

Pasākums Satiec savu meistaru!, šogad norisināsies  vienpadsmito reizi, un tradiconāli vienlaikus notiks ar projektu Eiropas amatu prasmju dienas – no 2017. gada 31. marta līdz 2. aprīlim.

Pasākuma norises formas ir dažādas – dalībnieki tiek aicināti rīkot meistardarbnīcas, individuālas nodarbības, atvērtās darbnīcas, paraugdemonstrējumus, lekcijas, priekšlasījumus, koncertus vai dančus un kopīgu muzicēšanu, u.c.

Projekta Satiec savu meistaru! mērķis ir vēstīt plašākai sabiedrībai par nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanu un pārmantošanu, kā arī meistariem, viņu zināšanām un prasmēm. Pasākuma rīkotāji tā ietvaros vēlas veicināt sadarbību vietējo kopienu, nevalstisko organizāciju, valsts un pašvaldību institūciju, kā arī privāto organizāciju starpā nemateriālā kultūras mantojuma izpausmju un to lietpratēju, kā arī Dziesmu un deju svētku tradīcijas apzināšanā un popularizēšanā.

Satiec savu meistaru! 2017 nolikums un pieteikuma anketa pieejama www.satiecsavumeistaru.lv un Latvijas Nacionālā kultūras centra mājas lapā www.lnkc.gov.lv/jaunumi/satiec-savu-meistaru-2017/

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas