Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Traucētā elektroapgāde Rīgā atjaunota; pārtraukumu izraisījuši rakšanas darbi

Ir atjaunota elektroapgāde visiem klientiem Rīgā. Centra apkaimē tā atjaunota jau īsi pirms plkst.12:00, bet plkst. 12:35 - pārējiem pātraukumā iesaistītajiem klientiem, norāda AS Sadales tīkls.

Elektroapgādes pārtraukumu izraisīja kāda uzņēmuma remontdarbi, to laikā bojājot 10 kV kabeļlīniju. Visticamāk, šie darbi iepriekš netika saskaņoti ar "Sadales tīklu".

"Sadales tīkls" aicina saimniecisko darbu veicējus, plānojot darbus (jo īpaši, ja plānoti rakšanas darbi), tos savlaicīgi saskaņot ar "Sadales tīklu", iegūstot rakšanas darbu atļauju. To var ērti izdarīt internetā - vietnē saskano.sadalestikls.lv.

Saskaņojot darbus, "Sadales tīkls" pārbaudīs, vai darbu teritorijā neatrodas kabeļlīnijas un atkarībā no vajadzības uz darbu laiku organizēs elektroapgādes pārtraukumu konkrētā līnijā. Šādi darbu veicēji parūpēsies par personīgo drošību, kā arī izvairīsies no riskiem pēkšņi traucēt elektroapgādi simtiem vai pat tūkstošiem apkārtējo klientu, kuru vidū var būt ne vien dzīvojamās mājas un biroji, bet arī slimnīcas, luksofori u.c. sabiedriski nozīmīgi objekti.

Kā ziņots, šodien īsi pēc plkst.11:00 tika reģistrēti tehnoloģiski traucējumi vidējā sprieguma elektrolīnijās, ietekmējot aptuveni 2800 klientu elektroapgādi Rīgā, Ziepniekkalna un centra rajonā. AS "Sadales tīkls" operatīvā darba brigāde nekavējoties sākai bojājuma lokalizāciju, lai visiem klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi pēc iespējas ātrāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas