Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Uz divām nedēļām tiks slēgta dzemdību nodaļu Balvu slimnīcā

Covid-19 saslimšanas gadījumu dēļ nespējot nodrošināt pakalpojumu, uz divām nedēļām slēgta Dzemdību un ginekoloģijas nodaļa Balvu slimnīcā, aģentūra LETA uzzināja SIA Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība.

Veicot kārtējo Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības darbinieku testēšanu uz Covid-19, infekcija konstatēta vairākiem dzemdību un ginekoloģijas nodaļas darbiniekiem. Ņemot vērā, ka pilnvērtīgi nevar nodrošināt nodaļas darbu, nosegt dežūras, pieņemts lēmums par nodaļas slēgšanu uz divām nedēļām, provizoriski līdz 14.decembrim.

Šajā laikā netiks nodrošinātas arī ambulatorās ginekoloģiskās pieņemšanas Balvos.

Iestāde informējusi atbildīgos dienestus, ka nodaļa ir slēgta, un pacientes ir jānovirza uz citām ārstniecības iestādēm. Balvu slimnīcai tuvākās dzemdību nodaļas ir Madonas un Rēzeknes slimnīcās, apliecināja Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība valdes locekle Alīda Vāne.

Tāpat ir izvērtētas kontaktpersonas, kurām noteikta 14 dienu karantīna.

Vāne klāstīja, ka pašlaik iestādē zināms par astoņiem Covid-19 gadījumiem, tie neesot savstarpēji saistīti un inficēšanās esot notikusi ārpus darba vietas. Viņa cer, kas slimnīcā atvērtais Covid-19 analīžu ņemšanas punkts palīdzēs atklāt Covid-19 inficēšanās apmērus Balvu un kaimiņu novados.

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības īpašnieki ir Gulbenes, Balvu, Viļakas, Rugāju un Baltinavas novadu pašvaldības, kā arī SIA Medicīnas sabiedrību vadība.

Slimību profilakses un kontroles centra dati liecina, ka pēdējo divu nedēļu laikā ar Covid-19 saslimušo skaits Balvu novadā ir 18.

papildināta 4.rindkopa, pievienota 6.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas