Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Uz laiku aptur Money Group pakalpojumu sniegšanu

Uz laiku apturēta elektroniskās naudas iestādes Money Group pakalpojumu sniegšana, lēmusi Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome.

FKTK portālu Diena.lv informēja, ka sabiedrībai izteikts brīdinājums par pārbaudes laikā konstatējamiem Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likuma prasību pārkāpumiem. 

Pusnaktī uz ceturtdienu, 19.decembri, Money Group nevarēs sniegt elektroniskās naudas emisijas pakalpojumus, pieņemot savu klientu un sadarbības partneru naudas līdzekļus elektroniskās naudas emisijai. Tomēr sabiedrībai ir tiesības pēc esošo klientu rīkojuma atskaitīt uzņēmuma kontā iesaldētos līdzekļus uz klienta kontu citā kredītiestādē vai izsniegt līdzekļus skaidrā naudā.

Tāpat Money Group ir aizliegts pieņemt jebkādus trešo personu maksājumus klientu labā, kā arī veikt citas debeta operācijas kredītiestādēs savos norēķinu kontos, kuri ir atvērti klientu līdzekļiem elektroniskās naudas seguma turēšanai. 

Par elektroniskās naudas emisijas pakalpojumu sniegšanas apturēšanu uzņēmuma pārstāvjiem nekavējoties jāinformē savi klienti.

Līdz ar konstatēto trūkumu novēršanu, FKTK varēs lemt par uzlikto darbības ierobežojumu atcelšanu.

Jautājumu gadījumā klienti tiek lūgti sazināties ar Money Group par tālruni +371 67 491 071 vai e-pastu [email protected].

NOZARE.LV, atsaucoties uz Firmas.lv informāciju, vēsta, ka Money Group īpašnieks ir Britu Virdžīnas salās reģistrētais uzņēmums SwedBorg Associates. Money Group reģistrēta 2011.gada jūnijā. Pagājušajā gadā Money Group apgrozījums bija 7253 lati, bet peļņa - 1159 lati. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas