Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Uzņēmējs: Iespējas saņemt ES līdzfinansējumu ir ierobežotas

Katru gadu skatāmies uz variantiem un iespējām iegūt Eiropas Savienības (ES) līdzfinansējumu, bet iespēju ir maz vai nemaz, Dienai pastāstīja uzņēmuma Spilva finanšu direktors Toms Didrihsons. Vairumā gadījumu ES līdzfinansējuma projektos pretendentiem ir ierobežojums uz darbinieku skaitu un uzņēmuma apgrozījumu, kas saistībā ar Spilvas mātesuzņēmumu - Procordia - pārsniedz noteiktās robežas, norāda uzņēmuma pārstāvis.

"Iespējams, 2012. gadā varēsim uz dažām programmām pieteikties, bet jāņem vērā, ka tās ir specifiskas, un ne vienmēr ar ES līdzfinasējumu tiek atbalstīti virzieni, kas sakrīt ar Spilvas investīciju plāniem," sacīja T.Didrihsons. Viņš pavēstīja, kopš Latvijas iestāšanās ES Spilva  no ES ir saņēmusi kopumā 45 tūkstošus latu. Šis konkrētais finansējums piesaistīts 2009. gadā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras starpniecību jaunas spaiņu pildīšanas līnijas ierīkošanai. "Šī summa bija 24% no konkrētā projekta kopējās vērtības. Šis bija viens no tiem retajiem projektiem, kuros Spilvai bija iespēja pieteikties un saņemt līdzfinansējumu," atzina uzņēmuma pārstāvis. Neraugoties uz ierobežotām iespējām saņemt līdzfinansējumu, no 2004. līdz 2011.gada beigām Spilva ražotnē ir investējusi aptuveni 7,5 miljonus latu, nepiesaistot ES līdzfinansējumu, sacīja T.Didrihsons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas