Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Uzņēmumam nozog divus smagos auto

Divus smagos auto zagļi nozaguši Smiltenē. Tiesa, vienu no tiem policija atradusi Balvu rajona teritorijā meža masīvā. Otra atrašanai policija lūdz iedzīvotāju palīdzību.

Zādzība notikusi 2.jūlijā ap pusdiviem naktī Smiltenē, Pilskalna ielā 2, no Smiltenes pašvaldības SIA Namu un komunālo uzņēmumu pārvalde iežogotas teritorijas, informē Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Zagļi aizveduši divus SIA piederošus transporta līdzekļus – 1996.gada izlaiduma auto MAN (modelis 18.232) ar valsts numuru GV3477 un 1994.gada izlaiduma auto Mercedes (modelis 814) ar valsts numuru v/n 3746. Par notikušo zādzību sākts kriminālprocess.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, policija bijušajā Balvu rajona teritorijā meža masīvā atrada vienu no nozagtajām mašīnām – konteinervedēju MAN.

Izmeklētāji pateicas iedzīvotājiem par sadarbību, bet tagad lūdz atsaukties personas, kuras var sniegt informāciju par šo zādzību un meklēšanā joprojām esošo transporta līdzekli - 1994.gada izlaiduma auto Mercedes pa tālruni 64781803 vai 64781800 vai 112. Anonimitāte garantēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas