Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Valdības sēdes arī pēc ārkārtējās situācijas izbeigšanas notiks attālināti

Valdības sēdes arī pēc ārkārtējās situācijas izbeigšanas notiks attālināti, aģentūru LETA informēja Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā.

LETA jau vēstīja, ka saistībā ar Covid-19 pandēmiju no 13.marta līdz 9.jūnijā Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija. Drīz pēc ārkārtējās situācijas izsludināšanas Ministru kabineta sēdes sāka rīkot attālināti.

Premjera birojā norādīja, ka Covid-19 vīruss joprojām nav pazudis, tāpēc valdības sēdes arī pēc 9.jūnija notika attālināti. Patlaban nav zināms, kad Ministru kabinets uz sēdi varētu sanākt klātienē.

Vienlaikus Kariņa birojā norādīja, ka līdz ar ārkārtējās situācijas beigām Ministru kabineta ārkārtas sēdes, kas notika ceturtdienās, turpmāk notiks pēc nepieciešamības. Kā liecina premjera šīs nedēļas dienaskārtība, šo ceturtdien ārkārtas valdības sēde nav plānota.

LETA jau vēstīja, ka ar grozījumiem Ministru kabineta kārtības rullī tiks paredzēta iespēja valdības darbu organizēt attālināti.

Patlaban spēkā esošais normatīvais regulējums neparedz Ministru kabineta darba nodrošinājumu attālināti, tai skaitā sēžu sagatavošanu un organizēšanu. Ņemot vērā izveidojušos situāciju un praktisko nepieciešamību, ir izstrādāti grozījumi Ministru kabineta kārtības rullī, kas paredz noteikt iespēju organizēt Ministru kabineta darbu attālināti. Par grozījumiem valdība lems rīt.

Top komentāri

Šitā ir daudz ērtāk
Š
oponentiem ir daudz grūtāk tikt pie viedokļa paušanas.
Forši
F
Kariņam patika kā Petrāviča guļamistabā naktskreklā ar viņu skaipoja !
Istoričeskijs
I
Savulaik 90.gadu beigās valdības ēkās ar skandālu tika izbūvēts pirts komplekss. Tur, lai strādātu labāk un ierastajā darbavietā, var veikt visas nepieciešamās higiēnas procedūras.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas