Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Valmierā tēvs ar cirvi sacērt dēlu

Vairākas reizes ar cirvi sitot pa galvu, kāds tēvs Valmierā pēc kopīgas iedzeršanas nogalinājis savu dēlu. Aizdomās turētais aizturēts.

Izsaukumu uz Stacijas ielu 26 policijas dežūrdaļa saņēmusi 15.maijā pulksten 1.35. Ierodoties notikuma vietā, policijas operatīvā grupa konstatēja, ka dzīvoklī nogalināts 1986.gadā dzimis vīrietis, informē Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Aizdomās par slepkavības izdarīšanu aizturēts 1961.gadā dzimis vīrietis - nogalinātā tēvs. Tiesa aizdomās turamajam piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Sākts kriminālprocess.

Policija noskaidrojusi, ka vīrietim, vairākas reizes sitot pa galvu ar cirvi, nodarīti smagi miesas bojājumi, kā rezultātā iestājusies nāve. Pirms slepkavības abi kopīgi lietojuši alkoholu un strīdējušies par sadzīviskiem iemesliem.

Ģimene jau iepriekš bijusi policijas redzeslokā - kopīgas alkohola lietošanas laikā bieži izcēlušies kautiņi. Policijā reģistrēta arī informācija, ka aizvadītās nedēļas laikā nogalinātā vīrieša tēvs griezies policijā ar iesniegumu, ka dēls viņam draudējis ar nazi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas