Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Valsts prezidenta juridiskajam padomniekam vairāk nekā 70 000 eiro lielas parādsaistības

Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskajam padomniekam Edgaram Pastaram ir 72 992 eiro (51 299 latu) lielas parādsaistības, liecina Valsts ieņēmumu dienesta elektroniskajā datubāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2011.gadu.

Vienlaikus Pastars uzkrājis aptuveni 7000 latu - 1897 lati glabājas SEB bankā, 6054 eiro (4254 lati) Nordea bankā, bet 1221 eiro (858 lati) - SEB Dzīvības apdrošināšanā.

Aizvadītajā gadā Pastars Valsts prezidenta kancelejā nopelnījis 10 712 latus, bet Saeimā kā juridiskais padomnieks - 9751 latu. Noslēdzot autoratlīdzības līgumu par kādu pētījumu, Safege Baltija Pastaram samaksājusi 3000 latu lielu honorāru. Valsts izglītības attīstības aģentūrā (VIAA) kā jurists Pastars nopelnījis 3174 latus, bet Latvijas Vēstnesī saņēmis 85 latu honorāru.

Kopumā aizvadītāja gadā Pastars nopelnījis 26 722 latus. Amata pienākumi un līgumi ar Saeimu, VIAA un Safege Baltija izbeigti mēneša laikā kopš stāšanās Valsts prezidenta padomnieka amatā.

Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskajam padomniekam Rīgā pieder dzīvoklis un 2007.gada Hyundai vieglā automašīna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas