Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vējonis: Latvija ir tiesiska valsts, kurā cilvēku brutāla slepkavošana netiks pieļauta

“Latvija ir tiesiska valsts, kur šāds notikums, kad gaišā dienas laikā brutāli, izmantojot šaujamieroci, tiek noslepkavots cilvēks un apdraudēta apkārtējo cilvēku drošība, ir ārkārtējs. Šāda rīcība ir nepieļaujama un netiks tolerēta," trešdien pēc Nacionālās drošības padomes sēdes (NDP) uzsvēris Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Jau vēstījām, ka trešdienas rītā Rīgā tika noslepkavots zvērināts advokāts un maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus, kurš savulaik jau bija vērsies pie likumsargiem saistībā ar sev izteiktiem draudiem.

"Esmu pārliecināts, ka mūsu tiesībsargājošās iestādes spēs profesionāli izmeklēt šo slepkavību un saukt vainīgos pie atbildības,” norāda prezidents Vējonis.

Prezidents uzsver, ka NDP sēdes laikā atbildīgie dienesti sniedza pašlaik viņu rīcībā esošo informāciju saistībā ar šodien notikušo maksātnespējas administratora slepkavību Mežaparkā un apliecināja, ka tiks veikti visi nepieciešamie pasākumi un piesaistīti resursi pēc iespējas ātrākai lietas izmeklēšanai.

Valsts prezidents izsaka līdzjūtību noslepkavotā ģimenei un tuviniekiem.

 

Top komentāri

jokste
j
Vai slepkavošana var būt arī nebrutāla? Kārtējā runas pērle - RV ideāli prot runāt un neko nepateikt. Perfekts ieliktenis.
No malas
N
Ko nozīmē "netiks pieļauta????'' liekas, kad blēži domā un dara savādāk ...
Vējoņa, kungs!
V
Cilvēku brutāla slepkavošana jau ir notikusi. Ja tā, tad laikam šī valsts nav nemaz nav tik tiesiska. Vai nu tāpēc, ka nevainīgu cilvēku var tā brutāli noslepkavot. Vai arī tāpēc, ka tiesību aizsardzības iestādes šim administratoram ļāva tā laupīt administratora funkciju aizsegā, ka kāds nolēma ņemt taisnību savās rokās. Vējonim ir ļoti primitīva domāšana un izteikumi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas