Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VID Muitas pārvaldes direktora amatā apstiprināts Raimonds Zukuls

Otrdien, 7. maijā, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietnieka muitas jomā, Muitas pārvaldes direktora amatā ir apstiprināts līdzšinējais VID Muitas pārvaldes direktora vietnieks Raimonds Zukuls.

"Raimonds Zukuls ir pieredzējis, profesionāls muitas speciālists. Viņam jānodrošina ātrs, efektīvs muitas darbs, vienlaikus apkarojot kontrabandas preču plūsmu caur Latviju," norāda VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme.

VID ģenerāldirektora vietniekam muitas jomā, Muitas pārvaldes direktoram ir jāīsteno muitas politika, jāplāno Muitas pārvaldes darbs un attīstības pasākumi, jāpilnveido muitas darba metodes, jāveicina kvalitatīvs un ātrs muitošanas process, jāsadarbojas ar citām radniecīgām iestādēm un organizācijām gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī jāveic citi amatam noteiktie pienākumi.

"Manuprāt, galvenos attīstības virzienus, pirmkārt, nosaka nepieciešamība pēc kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanas muitas klientiem, nodrošinot ātru un ērtu preču muitošanu un robežšķērsošanu. Vienlaikus mums jāvērš pastiprināta uzmanība ēnu ekonomikas apjoma samazināšanai, efektīvi īstenojot kontrabandas apkarošanas pasākumus," norāda Zukuls.

Viņš arī uzsver, ka izvirzīto mērķu sasniegšanai būtiska ir informācijas sistēmu un muitas tehniskā aprīkojuma pilnveidošana, kā arī kontrolētas vides un iekšējās kontroles uzlabošana. "Mērķu sasniegšanā nepieciešama katra muitas darbinieka iesaiste un atdeve - profesionāls, labi motivēts kolektīvs būs mana galvenā prioritāte," uzsver Zukuls.

Zukuls ir absolvējis Rīgas Tehnisko universitāti, iegūstot profesionālo maģistra grādu ekonomikā. VID muitas jomā viņš strādā kopš 1998.gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas