Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Vidzemē 12 gadus vecs zēns alkohola reibumā nokrīt no velosipēda

Vidzemē pirmdien kāds 12 gadus vecs zēns, kurš bijis alkohola reibumā, nokritis no velosipēda un guvis galvas traumu, portālu Diena.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Savukārt Kurzemē 15 gadus vecs jaunietis iecirtis sev rokā ar cirvi. Puisis skaldījis malku un nejauši iecirtis sev rokā, tā nopietni traumējot plaukstu. Jaunietis nogādāts slimnīcā.

Mediķu palīdzība bijusi nepieciešama vairākiem cilvēkiem, kuriem konstatēta pārkaršana. Rīgā kādam divus gadus vecam puikam, kurš visu dienu bija spēlējies ārā, sākās karstuma ietekmē radītas veselības problēmas. Arī Pierīgā 28 gadus vecam vīrietim, kurš bija lietojis alkoholu un ilgstoši sauļojies, konstatēta pārkaršana. Tāpat mediķi palīdzējuši arī kādam 34 gadus vecam vīrietim Latgalē, kurš ilgu laiku strādājis mežā. Viņam konstatēta pārkaršana un augsts asinsspiediens.

Savukārt Vidzemē izdevās izglābt 28 gadus vecu vīrieti, kurš peldes laikā sāka slīkt. Apkārtējie cilvēki pamanīja, ka vīrietim ir veselības problēmas. Viņi izvilka vīrieti no ūdens un sniedza pirmo palīdzību.

NMPD informē, ka Vidzemē 17 gadus veca jauniete saindējusies pēc augu maisījumu smēķēšanas. Meitene nogādāta slimnīcā ar psihiskiem uzvedības traucējumiem.

Aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1200 izsaukumus, no kuriem 191 bija saistīts ar traumām.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas