Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga
Iedzīvotājiem pērn no jauna izsniegto nebanku kredītu apjoms bija 630 miljoni eiro

Viegla nauda var būt smaga slimība

Ik gadu pieaugošo iedzīvotāju kredītsaistību apjoms ir būtisks signāls tam, ka jāpievērš lielāka uzmanība sabiedrības izglītošanai un sapratnes veicināšanai, uzsver Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) direktore Baiba Vītoliņa. PTAC sāktās informatīvās kampaņas laikā plānots informēt sabiedrību par dažādiem kreditēšanas instrumentiem, kas apkopoti Parādu šķirotavā, lai nepieciešamības gadījumā ikviens spētu izvēlēties konkrētai situācijai piemērotāko risinājumu. Savukārt tiem, kas nonākuši grūtībās ar parāda atmaksu, izstrādāta soļu karte jeb Parādu lukturis.

Top komentāri

Pareizaisvirsraksts
P
Cilvēkiem, kas pieredzējuši piecas naudas maiņas un piecpadsmit banku bankrotus... neveidojas paradums krāt...!
Scorseze
S
Šis raksts ir ņirgāšanās par cilvēkiem. Ar tādu pašu panākumu var pateikt, lai nebūtu jāārstējas no slimībām, vienkārši nevajag slimot! Latvijas tauta tiek grūsta nabadzībā visiem iespējamiem līdzekļiem, arī augļotāji (tā viņus faktiski ir jāsauc) ir viens no šiem līdzekļiem.
.
.
Ne no vieglas dzīves cilvēki lien parādos. Un valsts (PTAC) attieksme atgādina anekdoti, kura ir sekojoša- "uz mājas sliekšņa ieradies klaidonis un saka- "Madam, es jau četras dienas neko neesmu ēdis!", uz ko kundze atbild- "Tā nu gan nevar, jums ir sevi vienkārši jāpiespiež ēst!". Valsts liekulība un cinisms- nabadzība soļo savu uzvaras gājienu, bet tiek doti idiotiski padomi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas