Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vietām Vidzemes piekrastē ūdens temperatūra pazeminājusies par 15 grādiem

Austrumu vēja ietekmē Skultes ostā ūdens temperatūra pēdējā diennaktī pazeminājusies par aptuveni 15 grādiem - līdz +9 grādiem otrdienas rītā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Salacgrīvas ostā ūdens temperatūra pēdējā diennaktī noslīdējusi no +26 līdz +17 grādiem. Pludmalē ūdens temperatūra var būt krietni zemāka, jo ostā aukstais jūras ūdens sajaucas ar silto Salacas ūdeni. Ūdens temperatūra Salacā pie Mazsalacas ir pat +27 grādi.

Daugavgrīvā ūdens temperatūra Rīgas līcī pazeminājusies līdz pat +5,5 grādiem, Mīlgrāvī ūdens atdzisis līdz +13,5 grādiem.

Savukārt saskaņā ar Rīgas domes sniegtajiem datiem ūdens temperatūra Daugavgrīvas un Vakarbuļļu pludmalēs ir +16 grādi, Vecāķos +20 grādi. Ūdens temperatūra Lucavsalā +21 grāds, Rumbulā +23 grādi, Ķīpsalā un Ķīšezerā +24 grādi, Bābelītī +27 grādi.

Mērsraga un Rojas ostā ūdens temperatūra svārstās ap +19 grādiem, Kolkā un Liepājas ostā tā ir +23 grādi, Ventspils ostā +21 grāds.

Ūdens temperatūra lielākajā daļā upju un ezeru +23..+28 grādi.

Jau ziņots, ka, vējam pūšot no krasta vai paralēli krastam, piekrastes seklumā var nonākt auksts ūdens no lielāka dziļuma. Šo procesu sauc par apvelingu.

papildināta visa ziņa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas