Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Viļakas novadā nobraukts gājējs; vairāki šoferi nenovalda spēkratu un iebrauc grāvī

Pagājušajā diennaktī Latvijā uz ceļiem bojā gājuši divi cilvēki, viens no tiem bijis gājējs, kuram Viļakas novadā Susāju pagastā uzbraukusi automašīna, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Diennakts tumšajā laikā automašīnas VW Transporter vadītājs uzbrauca 1955. gadus vecam vīrietim, kurš pārvietojās pa ceļa braucamo daļu bez gaismu atstarojošiem elementiem. Gājējs no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Tikmēr Dundagas novada Kolkas pagastā BMW vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1994. gadā dzimusi sieviete un 1980. gadā dzimis vīrietis, kurš notikuma vietā mira.

Vēl vairāki auto braucēji pagājušajā diennaktī nav spējuši novaldīt spēkratu -  kāda 1949. gadā dzimusi sieviete Salacgrīvas novadā netika galā ar auto vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kokam uzbraucis arī kāds vīrietis, braucot pa Vidzemes šoseju. Ceļu satiksmes negadījumā cietusi 1996.gadā dzimusi sieviete, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā un 1994.gadā dzimis vīrietis, kurš arī pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Madonas novada Lazdonas pagastā kāds 1982.gadā dzimis vīrietis vadot automašīnu Daihatsu Copen iebrauca grāvī un apgāzās. Automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā. 

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Divi bojāgājušie.

Alkohola reibumā pie stūres pieķerti 18 autovadītāji. Sastādīti arīdzan 248 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas