Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Vīrietis saindējas ar minerālūdens pudelē ielietu benzīnu

Kurzemē kāds 37 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā iedzēris benzīnu, kas bijis ieliets minerālūdens pudelē, portālam Diena.lv pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis aizmirsis, ka pats minerālūdens pudelē ielējis benzīnu. Viņš nogādāts slimnīcā ar saindēšanos. 

Pagājušajā diennaktī vairāki vīrieši guvuši traumas darbā, tostarp viens ļoti smagas. Rīgā darba vietā smagu traumu guvis kāds 42 gadus vecs vīrietis, kuram uzkrita smaga metāla konstrukcija. Vīrietis ļoti smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Zemgalē 34 gadus vecs vīrietis guvis kājas traumu ar lūzumu lecot no stalažām, kad sācis brukt blakus esošais mūris. Darba traumu guvis arī 43 gauds vecs vīrietis, kurš strādā kokapstrādes uzņēmumā Vidzemē – darbinieks iespiedis plaukstu lentzāģī un guvis nopietnu plaukstas traumu ar muskuļu un cīpslas bojājumiem. Vīrietis nogādāts specializētā kīnikā Rīgā. 

Savukārt kāds 62 gadus vecs mājās vīrietis guvis elektrotraumu. Kādai sievietei Kurzemē sejā iekodusi bite un sākusies nopietna alerģija ar nātreni un tūsku. 

Pagājušajā diennaktī traumas guvuši arī velosipēdisti – gan krītot, gan sadusmēs ar automašīnām. Kopumā cietuši septiņi velosipēdu vadītāji, tostarp 39 gadus vecs vīrietis, kurš atradies alkohola reibumā, guvis smagas traumas. Viņš braucis pa vienu metru augstu apmali, un kritis ar galvu uz leju, gūstot smagu galvas traumu un mugurkaula kakla daļas skriemeļu traumu. Pārējie velosipēdisti guvuši salīdzinoši vieglākas traumas. 

Pie mediķiem pēc palīdzības vērsušies arī karstuma upuri – pieci cilvēki nogādāti slimnīcā ar pārkaršanu un karstuma dūrieniem, savukārt vēl astoņiem cilvēkiem sniegta palīdzība izsaukumu vietās. Tostarp ir bērni, kuri ilgstoši uzturējušies saulē, kāda sieviete, kura visu dienu uzurējusies frizētavā, kā arī kāds vīrietis alkohola reibumā, kurš saulē aizmidzis. 

Kopumā NMPD pagājušajā diennaktī saņēmis 1280 izsaukumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas