Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Virszemes maksas televīzijas pakalpojumu nodrošinās Lattelecom

Noslēdzies konkurss Maksas televīzijas pakalpojuma nodrošināšanas zemes apraidē par tiesībām sniegt virszemes maksas televīzijas pakalpojumu no 2014.gada. Pēc izvērtējuma komisija par uzvarētāju atzina SIA Lattelecom, un pieņēma lēmumu šo kandidatūru virzīt apstiprināšanai Ministru kabinetā, portālu Diena.lv informēja Satiksmes ministrijas pārstāvis Rolands Rumba.

Konkursa komisija, kuras sastāvā iekļauti pārstāvji no Satiksmes ministrijas (SM), Kultūras ministrijas, Konkurences padomes un Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes, rūpīgi izvērtēja pretendenta sagatavotā piedāvājuma atbilstību konkursa nolikuma prasībām.

SM rīkojuma projektu par konkursa Maksas televīzijas pakalpojuma nodrošināšana zemes apraidē uzvarētāja apstiprināšanu valdībā iesniegs līdz 30.jūnijam.

Kā vēstīts, uz virszemes maksas apraides licenci varēja pieteikties pretendenti, kuriem ir ne mazāk kā trīs gadu pieredze maksas televīzijas pakalpojumu sniegšanā galalietotājiem, klientu skaits un kuriem pretendenta sniegto maksas televīzijas programmu izplatīšanas pakalpojumu skaits uz 2012.gada 31.decembri pārsniedza 50 000.

Jau rakstīts, ka patlaban gan maksas, gan bezmaksas virszemes televīzijas apraidi nodrošina Lattelecom sadarbībā ar Latvijas Valsts radio un televīzijas centru (LVRTC).

Savukārt no 2014.gada 1.janvāra par bezmaksas kanālu - Latvijas Televīzijas abu kanālu un, iespējams, arī TV3 un Latvijas Neatkarīgas televīzijas (LNT) - apraidi atbildēs tikai LVRTC, bet par maksas kanāliem - konkursa uzvarētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas