Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

VM konkursā meklē Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes locekli

Veselības ministrija (VM) izsludinājusi konkursu uz Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīcas valdes locekļa amatu, liecina informācija Latvijas Vēstnesī.

Pretendentiem jābūt ar akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību. Priekšroka tiks dota kandidātiem ar akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību medicīnā, ekonomikā, finansēs vai vadībzinībā.

Tāpat kandidātiem jābūt vismaz piecu gadu pieredzei vadošā amatā jomā, kurā darbojas attiecīgā kapitālsabiedrība vai vismaz piecu gadu pieredzei vadošā amatā, kas nodrošina kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā. Priekšroka kandidātiem ar darba pieredzi publiskas personas kapitālsabiedrībā.

Bez jau minētā kandidātiem jābūt ar praktisku darba pieredze tādu jautājumu risināšanā, kas attiecas uz slimnīcas attīstību, darbības stratēģijas īstenošanu, personāla un administratīvo vadību, kvalitātes un risku vadību. Tāpat jābūt ar nevainojamu reputāciju.

Nepieciešamos dokumentus VM var iesniegt līdz 22.jūnijam. Vairāk informācijas par vakanci iespējams atrast Latvijas Vēstneša mājas lapā.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas