Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VVD par uzņēmuma Tukuma piens sodīšanu lems mēneša laikā

Valsts vides dienests (VVD) līdz 7.decembrim plāno pieņemt lēmumu par soda sankcijas piemērošanu uzņēmumam AS Tukuma piens par aizvadītājā nedēļā pilsētas kanalizācijā nokļuvušajām 2,5 tonnām saldā krējuma, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Bukleviča.

Par pagājušajā nedēļā notikušo VVD uzsācis administratīvā pārkāpuma lietvedību, un, saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu, uzņēmumam par šo incidentu var piemērot no 280 eiro līdz 1400 eiro lielu soda naudu.

Kā ziņots, no uzņēmuma Tukuma piens Tukuma pilsētas kanalizācijā 3.novembrī noplūda 2,5 tonnas saldā krējuma. VVD Ventspils Reģionālās vides pārvaldes (RVP) kontroles daļas vadītāja Anna Adamsone aģentūrai LETA sacīja, ka noplūdušais saldais krējums draudus videi neradīs.

Viņa skaidroja, ka vides inspektoru veiktās atkārtotās apsekošanas laikā SIA Tukuma ūdens attīrīšanas iekārtās situācija ir uzlabojusies - virs ūdens vairs nepeld putas un tajā palielinājies skābekļa daudzums. Arī attīrīšanas iekārtu dūņas joprojām esot dzīvas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas