Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Zālīte: Mainīt valdības galvu būtu bīstami

Rakstniece Māra Zālīte atbalsta Valda Dombrovska kandidatūru premjera amatam, jo uzskata, ka "mainīt valdības galvu būtu neloģiski un pat bīstami". "Bīstamība slēpjas tajā, ka varētu tikt apdraudēta valdības darba kontinuitāte,"_ Dienai _pauda rakstniece.

M.Zālīte atbalsta valdības koalīcijas veidošanu no Zatlera Reformu partijas, Vienotības un Nacionālās apvienības Visu Latvijai!–Tēvzemei un Brīvībai/LNNK. "Tā ir atgriešanās pie vienīgā loģiskā varianta. Labi, ka trīs nedēļas, maldoties trijās priedēs, politiķi nonākuši pie nopietna izejas punkta," vērtēja rakstniece. Viņasprāt, politiķiem šobrīd esot nebijusi iespēja,  jo notikušas daudzas pozitīvas lietas – "atbrīvošanās no oligarhiem, jaunu spēku, godīgu, jaunu cilvēku pieplūdums".

"Ir vēsturiska iespēja pagriezt Latvijas attīstību nevis kā Zatlera partijas logo bultiņa rāda horizontāli, bet uz augšu. Politiķiem vajadzētu just emocionālu pārdzīvojumu, cik ļoti iespējams mainīt visu uz labu," sacīja M.Zālīte.

Rakstniece pauda viedokli, ka augsti vērtē V.Dombrovski kā premjeru. Viņš esot veiksmīgi iesācis darbu pie fiskālajiem procesiem valstī, turklāt viņa darbību atbalstot arī starptautiskās aprindas, norādīja M.Zālīte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas