Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Fox News žurnālists Putinam varētu atvainoties "ap 2023.gadu"

ASV telekanāla Fox News žurnālists Bils O'Reilijs, kurš, intervējot Savienoto Valstu prezidentu Donaldu Trampu, nodēvējis Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu par slepkavu, pirmdien par šo savu izteikumu atteicās atvainoties.

"Putina administrācija Maskavā acīmredzot pieprasa, lai es, jūsu pazemīgais korespondents, atvainojos par to, ka es sacīju, ka vecais Vlads ir slepkava," pirmdien vakarā pārraidītajā televīzijas pārraidē norādīja O'Reilijs.

"Tātad, es strādāju pie šīs atvainošanās, bet tas var prasīt kādu mazumiņu laika. Jums būtu derīgi sazināties ar mani ap 2023.gadu," viņš piebilda.

Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, komentējot O'Reilija teikto, otrdien sacīja: "Ar šo džentlmeni mums ir atšķirīga izpratne par labo toni un audzinātību. Tas pirmkārt. Taču mēs esam ļoti labsirdīgi un pacietīgi. Veiksim atzīmi kalendārā pie 2023.gada un atkal uzdosim viņam šo jautājumu."

Viņš piebilda, ka Maskavā neuzskata notikušo par incidentu. "Drīzāk tas ir ļoti neveiksmīgs gadījums pašai kompānijai Fox, vismaz, pēc mūsu domām," teica Peskovs.

Savukārt pirmdien Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs O'Reilija izteikumus intervijā ar Trampu raksturoja kā "nepieļaujamus".

"Šādus Fox News korespondenta izteikumus mēs uzskatām par nepieļaujamiem un aizvainojošiem," uzsvēra Putina pārstāvis.

"Protams, mēs labprāt saņemtu prezidentam adresētu atvainošanos no tādas cienījamas kompānijas [kā Fox News]," piebilda Peskovs.

Izsakoties par Trampa reakciju uz žurnālista repliku, Peskovs norādīja: "Šajā gadījumā es to atstātu bez komentāriem."

Intervijā telekanālam Fox News, kas tika pārraidīta svētdien, O'Reilijs jautāja Trampam, vai viņš respektē Putinu, kuru Tramps agrāk bija atzinīgi novērtējis.

"Es tiešām viņu respektēju, bet es respektēju daudzus cilvēkus," Tramps atbildēja. "Tas nenozīmē, ka es sadzīvošu ar viņu."

"Es saku, ka ir labāk sadzīvot ar Krieviju, nevis to nedarīt, un, ja Krievija palīdz mums cīņā pret ISIS (Islāma valsti), kas ir svarīga cīņa, un pret islāma terorismu visā pasaulē ... tā ir laba lieta," turpināja Tramps.

"Tomēr viņš (Putins) ir slepkava," iejaucās O'Reilijs.

"Ir daudz slepkavu," atbildēja Tramps. "Mums ir daudz slepkavu. Kā jūs domājat? Vai mūsu valsts ir tik nevainīga?"

Tramps arī norādīja, ka ASV ir pieļāvušas daudz kļūdu, kā piemēru minot Irākas karu.

Pievienota 4. un 5. rindkopa

Top komentāri

hmmm
h
Kad Putins ņems piemēru no Jeļcina, publiski atvainosies visai krievijas tautai un ies pensijā?
Atvainošanās būs lieka,
A
jo tad Putlers būs pārcēlies uz savu otro dzimteni, proti, elli, kas visām varmākām un slepkavām - dzimtene. Un otru tik asiņainu slepkavu, kā Putleru, būs grūti atrast, jo visi kari, posts un nemieri ir šī mērgļa INSPIRĒTI.
Pipars
P
Lieliska iespēja šim žurnālistam gūt labu mācību. Galu galā līdz 2023 gadam nav nemaz tik daudz palicis. Pašreiz ASV stāv priekšā vissmagākais pārbaudījums kāds vien tai ir iespējams. Tai stāv priekšā vēl smagāka depresija nekā tā ASV bija pagājušā gadsimta 30 gados... ar visu to kas no tā izriet.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ievainotais Slovākijas premjerministrs spēj runāt

Ievainotais Slovākijas premjerministrs Roberts Fico spēj runāt, bet ir noguris un joprojām atradās ļoti smagā stāvoklī, pēc sava sabiedrotā apmeklējuma slimnīcā pavēstīja jaunievēlētais S...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits