Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

ASV apsūdz Krieviju mēģinājumos iejaukties gaidāmajās vēlēšanās

ASV valdība tikai dažus mēnešus pirms izšķirošajām Kongresa starptermiņa vēlēšanām apsūdzējusi Krieviju, ka tā izvērsusi vispārēju kampaņu, lai ietekmētu sabiedrisko domu un vēlēšanas.

"Izlūkošanas kopiena joprojām ir satraukta par draudiem gaidāmajām ASV vēlēšanām - kā starptermiņa, tā 2020.gada prezidenta vēlēšanām," preses brīfingā Baltajā namā sacīja nacionālās izlūkošanas direktors Dens Kouts.

"Attiecībā uz Krievijas iesaistīšanos starptermiņa vēlēšanās - mēs turpinām novērot vispārēju informācijas izplatīšanas kampaņu no Krievijas, šādi mēģinot vājināt un sašķelt Savienotās Valstis," sacīja Kouts.

Virkne vadošo ASV amatpersonu, ieskaitot Koutu, Federālā Izmeklēšanas biroja direktoru Kristoferu Reju un iekšzemes drošības ministri Kirstjenu Nīlsenu, apliecināja, ka turpinās veikt izmeklēšanu un saukt pie atbildības tos, kas centīsies mainīt ASV viedokli vai, kā norādīja Rejs, izvērš "informācijas karu".

"Tie nav tikai vēlēšanu cikla draudi," sacīja Rejs. "Mūsu pretinieki mēģina graut mūsu valsti neatlaidīgi un regulāri, ir vēlēšanu gads vai nav."

Kouts un Rejs arī noliedza, ka ASV prezidents Donalds Tramps pret šo jautājumu neizturētos nopietni.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Kāda ietekmīga valsts ir šī Krievija!
:)
:
Nu nevajag takš visu pasauli par muļķiem uzskatīt, vai pašiem blamēties, ka visi ņirdz apkārt! :) Labāk lai paskatās, kā jaucās viņu vēlēšanās Izraela, vai kā paši jaucās suverēno valstu ieksējās lietās pa visu pasauli! Un kas pa nafig lielvalsti, ja viņi ir tik viegli iespaidojami, neskatoties uz to, ka asv 17 drošības kantoru budžets vien ir lielāks par visu Krievijas militāro budžetu? Jeb tur (asv) viņi visi no dzimšanas deģenerāti? :)
Pareizaisvirsraksts
P
Nu kā var neiejaukties?!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits