Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

ASV dūmojoša Samsung telefona dēļ evakuē pasažieru lidmašīnu (papildināts 15:36)

Trešdien ASV Luisvilas lidostā Kentuki štatā evakuēta aviokompānijas Southwest Airlines pasažieru lidmašīna, kad dūmot sācis viena pasažiera Samsung viedtālrunis.

Lidmašīna tika evakuēta uz skrejceļa pirms pacelšanās, kad aizdedzies viedtālrunis Galaxy Note 7.

"Kamēr neesam saņēmuši ierīci un veikuši tās pārbaudi, nevaram apstiprināt, ka notikušais starpgadījums saistīts ar jauno Galaxy Note 7 viedtālruni. Šobrīd Samsung pārstāvniecība ASV sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām un Southwest lidsabiedrību, lai iegūtu telefonu un noskaidrotu notikušā apstākļus. Līdz ko ierīce būs pārbaudīta, sniegsim papildu informāciju.," portālu Diena.lv informēja Samsung pārstāvji. 

Jāatgādina, ka Samsung Electronics septembra sākumā pavēstīja, ka aptur Galaxy Note 7 tirdzniecību un atsauc 2,5 miljonus šo telefonu visā pasaulē pēc saņemtām ziņām par šo ierīču iespējamiem sprāgstošiem akumulatoriem. Desmitiem klientu telefoni aizdegušies uzlādēšanas laikā.

ASV tika atsaukts apmēram viens miljons Galaxy Note 7 un aptuveni 60% patērētāju līdz pagājušā mēneša beigām bija nomainījuši savus Samsung viedtālruņus pret uzlabotu Galaxy Note 7 modeli.

Pasažieris Braiens Grīns, kura telefons sāka kūpēt lidmašīnā, ABC News pastāstīja, ka problēmas notikušas ar jau nomainīto telefonu. Tehnoloģijas ziņu portāls The Verge vēsta, ka viņš pirms pacelšanās izslēdzis telefonu, ko apstiprinājuši arī vairāki aculiecinieki.

Karstuma nodarītais bojājums telefonam ir tik liels, ka ugunsdzēsības dienesta amatpersona nevarēja apstiprināt telefona modeli, ziņo ABC News.

ziņa papildināta ar pēdējo rindkopu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits