Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Tramps debatēs neesot gribējis "apkaunot Hilariju"

Republikāņu virzītais kandidāts ASV prezidenta amatam Donalds Tramps pirmajās TV debatēs neesot licis lietā visus savus trumpjus, jo "negribējis Hilariju [savu konkurenti Klintoni - red.] apkaunot," vēsta The Guardian.Kaut pirmajās debatēs labāk sagatavojusies un pārliecinošāka bija tieši Klintone, Tramps turpina uzstāt, ka patiesībā viņš no pirmās viedokļu divkaujas aizgājis kā uzvarētājs.

Proti, Tramps apgalvo, ka par to liecina visas sabiedriskās domas aptaujas, taču kā piemērus spēja minēt tikai internetā veiktas aptaujas. Tikmēr aptaujās, kuras veiktas, izmantojot socioloģiski korektu metodoloģiju, kā uzvarētāja norādīta Klintone.

Tramps kritizējis arī plašsaziņas līdzekļus par debašu norises vērtējumu, izmantojot apzīmējumu "korumpētie, korporatīvie mediji". Tāpat sveikā cauri netika arī debašu moderators Lesters Holts, kuru viņš nodēvēja par ceremonijmeistaru.

Ņujorkā notikušās debates, kuras rīkoja telekompānija CNN, noskatījās rekordliela auditorija - aptuveni 100 miljoni skatītāju. Pēc debatēm analītiķi norādīja, ka Klintone bija labāk sagatavojusies, bet Tramps - ļoti daudz improvizējis. Tas viņu brīžiem padarījis nervozu, tāpēc miljardieris vairākkārt nav spējis savaldīties. Portāls Vox.com saskaitījis, ka 90 minūšu ilgušo debašu laikā Tramps Klintoni pārtraucis 51 reizi, bet Klintone savu konkurentu pārtraukusi 17 reizes. Pēc debatēm CNN veiktā aptaujā 62% respondentu par debašu uzvarētāju uzskatīja Klintoni, bet 27% domāja, ka pārliecinošāks bija Tramps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins: Nav plānu ieņemt Harkivu

Krievijai šobrīd nav plānu ieņemt Harkivu, piektdien, atrodoties vizītē Ķīnā, apgalvoja Krievijas diktators Vladimirs Putins.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits